Află care este numărul tău norocos, în funcție de zodie!

Se spune despre numerologie ca este mama tuturor stiintelor. Gandeste-te cat de des folosesti cifrele si numerele, in viata de zi cu zi, pornind de la ceasul desteptator care te trezeste la o anumita ora, la numarul autobuzului pe care il ai de luat, la ora la care trebuie sa ajungi la scoala sau la serviciu, la numerele de telefon pe care le ai stocate in agenda si lista poate continua la nesfarsit.

 

Toata viata se invarte in jurul numerelor si exista o conexiune particulara intre zodii si numere. Fiecare zodie este protejata de un numar specific, care are o anumita influenta asupra nativului. In acest articol poti sa afli care este numarul sau cifra ta norocoasa si cum poti sa o folosesti in viata de zi cu zi.

 

BERBEC – CIFRA 1

Cifra norocoasa este cifra 1 (unu). Pentru berbeci, cifra 1 este aducatoare de noroc, mai ales in momentul unui interviu, al unui examen oral sau al unei intalniri unde va trebui sa vorbesti. Ea iti da centrare, focalizare si multa coerenta. Cum poti activa cifra 1 ca sa-ti poarte noroc? In primul rand, daca ai posibilitatea sa stabilesti tu ora de discutie, incearca sa alegi, fie cifra 11 (care este o dubla succesiune de cifre 1) sau ora 1 la pranz. (Incearca sa folosesti aceasta ora si nu te gandi sa insumezi cifra 13, pentru ca aici activam cifra 1, asa incat iti recomand, ca simbolic, pe cadranul telefonului, daca iti stabilesti intalnirea, atunci sa apara cifra 1,  fix si nu numarul 300. Daca nu ai posibilitatea sa stabilesti tu ora intalnirii, atunci deseneaza inaintea discutiei sau a intalnirii, pe o coala de hartie alba, cifra 1 cu o culoare preferata de tine. Apoi, vizualizeaz-o, fara sa te gandesti la nimic, vreme de cateva secunde.

 

TAUR – NUMARUL 24

Numarul norocos al Taurului este numarul 24. Acest numar este folositor zodiei Taurului, in activarea zonei financiare, in activarea sectorului abundentei materiale si a reusitei in activitatile pe care le desfasori zi de zi, dar activitati care iti vor aduce recompense materiale, nu spirituale. Poti activa cifra 24, scriind pe trei bucatele separate de hartie aceste cifre, pe fiecare hartiuta cate o data. Cea mai buna culoare pentru activarea numarului 24, este culoarea verde. Vizualizeaza apoi aceste imagini, aceste numere scrise pe hartie si apoi poti sa pleci la serviciu linistit. Ai activat numarul tau norocos.

 

GEMENI – CIFRA 3

Cifra norocoasa este cifra 3 si iti aduce noroc in negocieri, vanzari, tranzactii imobiliare si tot ceea ce tine de sectorul import-export. De asemenea, iti mai da coerenta si sustinere energetica, atunci cand ai de pregatit un examen sau cand ai de inmagazinat cunostinte stiintifice. Iti stimuleaza memoria si puterea de concentrare. Activarea pentru Gemeni a numarului norocos, a cifrei norocoase nu se realizeaza cum  te-ai fi asteptat, fiind scrise pe o hartie, ci punand 3 obiecte identice pe masa, in fata ta. De exemplu, poti folosi 3 creioane, care sunt din acelasi set, de aceeasi culoare, pot fi de dimensiuni separate. Important este sa aiba aceeasi forma. Poti folosi 3 coli albe de hartie sau 3 caiete. Lista este nesfarsita. Important este sa privesti in jurul tau si sa gasesti 3 obiecte identice. Le privesti, fara sa te gandesti prea mult la ele si apoi poti sa-ti desfasori activitatea in mod normal, pentru ca ai integrat vibratia cifrei 3.


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate.
Multumim!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *