Decorul rustic sau cum să aduci natura în casa ta

Deşi majoritatea preferă stilul avangardist sau modern atunci când îşi decorează casa, totuşi sunt şi persoane inventive, nostalgice după rustic, care vor să aducă un colț de natură în casă.

Decorul rustic reprezintă o opțiune atrăgătoare şi ingenioasă.

Nu-ți transforma casa în kitsch. Casa ta nu trebuie să devină o casă de vânătoare. Doar împrumută anumite elemente rustice, adaptează-le configurației şi integrează-le într-un stil nou, clasic, modern, aparte. De pildă, foloseşte un tapet verde, care face trimitere la verdeață şi prospețimea naturii, bazează-te pe note de lemn, inspiră-te mult din natură, poți folosi şi motive florale sau animaliere, fie că e vorba de perdele, draperii, lenjerii de pat, tapiserii sau covoare. Poți să aduci piese de mobilier țărănesc din lemn, cu sculpturi şi picturi, care îți vor aminti de casa bunicilor de la țară, chiar dacă tu locuieşti la bloc.

Noi îți arătăm câteva imagini pentru idei, iar ție nu-ți rămâne decât să le pui în practică, doar dacă eşti iubitor de natură şi vrei să o transpui în casa ta. (sursă foto: www.casesigradini.ro.)

poza 2

Vegetable garden plots

Vegetable garden plots

 

 

 

Vegetable garden plots

 

Vegetable garden plots

poza 7

poza 8

poza 9

poza 10

Vegetable garden plots

poza 12

 

 

 


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate.
Multumim!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *