Propunerea Biroului Permanent Teritorial de excludere a fostului preşedinte PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, nu a fost validată de plenul Delegaţiei Permanente Judeţene. Propunerea de excluderea a fost respinsă cu 57 de voturi faţă de cele 45 „pentru” şi 7 „nule”, în aceste condiţii ea nemaifiind înaintată Delegaţiei Permanente Naţionale.
Săptămâna trecută, BPT a propus excluderea fostului lider, reproşându-i-se neimplicarea totală în activitatea partidului. PNL discutase, deja, despre retragerea sprijinului politic pentru funcţia de vicepreşedinte al CJD. La şedinţa BPT a participat şi Gabriel Grozavu care a admis că a primit funcţia ca urmare a sprijinului partidului, dar a precizat că nu doreşte să renunţe la funcţie la solicitarea aceluiaşi partid.
Aceasta în condiţiile în care pe vremea când Grozavu conducea PNL Dâmboviţa, el însuşi a negociat un protocol pe care nu l-a mai respectat, în care PC renunţa la candidatura la primăria municipiului, urmând să primească vicepreşedinţia CJD. Astfel, PNL a dat candidatul pentru Târgovişte, în persoana lui Gabriel Grozavu, candidatură soldată cu un eşec. Ulterior, Grozavu şi-a negociat în USL vicepreşedinţia administraţiei judeţene, care i-ar fi revenit conform protocolului lui Cătălin Olteanu. Volintiru l-a găsit pe Grozavu vice la CJD, în octombrie 2012, când l-a înlocuit pe acesta la preşedinţia partidului.
Domnule Musetescu stiti care este venitul secretarului executiv al PSD -ului numit de Presedintele Consiliului Judetean in cabinetul sau ca si consilier personal si platit din banii contrbuabililor ? Daca sunteti liberal documentati – va ca sa aveti argumente in caqmpanie, Daca nu sunteti liberal nu mai muriti de „grija altora”. Sa fiti sanatos !
cind un post important este atit de caldut,de ce sa plece omul???ii prieste mai ales ca nu depune nici un efort ca sa obtina beneficii grase….
Aceasta divizare a PNL-ului din Dambovita sper sa nu se remarce si in campania care a inceput. Imi doresc foarte mult sa demonstram ca judetul nostru nu este nici rosu nici portocaliu. Pentru ca PNL Dambovita sa devena un partid adevarat (20 % -25 %) – fiecare din cei doi „protagonisti” ai meciului ar trebui sa treaca peste ranchiuna personala declansata de acuzele reciproce, sa demonstreze ca sunt „soldati credinciosi ai partidului’ si ca interesul PNL-ului primeaza.
PS – Strategia de campanie nu o fac soldatii ci generalii – alesi sau numiti. E adevarat ca in caz de victorie generalii devin maresali si in caz de infrangere isi pierd uneori gradele – dar soldatii mor oricum. Cand declansati un conflict ganditi – va la soldati domnilor generali pentru ca in campanie ordinele nu se discuta ci se executa.